Audio

AlpineZone

Results 1 to 8 of 8

Thread: Audio

  1. #1

    Audio

    I keep getting a random audio feed from this site that seems to be unrelated to any of the ads. Seems to be some kind of cooking show. Goes away when I refresh the page or close the AZ tab, so I know it's coming from here.

    Whatever hits the fan will not be distributed evenly.

  2. #2

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Southington, CT
    Posts
    9,792
    I haven't hear anything since the Dodge ads.
    2009/2010 - 28

    2009 mtb-19 rides- 113.58 miles

    2008/09 - 33

  3. #3
    I've never heard that ... anyone else?
    Free Stickers - e-mail your address to nick@alpinezone.com.

    Check AZ out on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Vimeo and Google+

    Get AZ on your mobile phone!

  4. #4
    bvibert's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Torrington, CT
    Posts
    30,385
    Not hearing anything here
    Brian

  5. #5

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Southington, CT
    Posts
    9,792
    It's in his head.
    2009/2010 - 28

    2009 mtb-19 rides- 113.58 miles

    2008/09 - 33

  6. #6
    what are the voices telling you to do?
    shit happens, wear a helmet.

    2016/17
    MT Snow - 12.30 1.7 1.29 2.4 2.11
    Attitash - 2.17
    Black MTN - 2.18
    Wildcat - 2.19
    Eldora - 4.7
    Snowmass - 4.10
    Aspen - 4.11

  7. #7
    bigbog's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bangor and the state's woodlands
    Posts
    4,776
    Items for Sale
    Quote Originally Posted by wa-loaf View Post
    I keep getting a random audio feed from this site that seems to be unrelated to any of the ads. Seems to be some kind of cooking show. Goes away when I refresh the page or close the AZ tab, so I know it's coming from here.
    I did ~4 days ago...don't remember what specific info was... Wa-loaf did your mouse scan over one of the sidebar popups(TAB in the background). Yes....I think I may have had some TAB in the background....and I know I have my FF browser set to accept popups on both websites that the tabs were on... Once I/we refreshed the page = audio went away.
    *AND fwiw...my AV sw caught a couple of Trojans. Not sure if associated but was on the following session...

    GM...LOL.
    Last edited by bigbog; Mar 21, 2012 at 1:49 PM.
    SteveD

  8. #8
    bigbog's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bangor and the state's woodlands
    Posts
    4,776
    Items for Sale
    Nothing since that day/night....
    SteveD

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -5. The time now is 5:46 AM.