Slow forums?

AlpineZone

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Slow forums?

  1. #1
    Greg's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Thomaston, CT
    Posts
    31,083

    Slow forums?

    I've noticed the forums have been much slower than normal in terms of performance the past few days. Can anyone else concur?

    I ski double black diamonds.

  2. #2
    bvibert's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Torrington, CT
    Posts
    30,385
    y


    e


    s
    Brian

  3. #3
    Speeds not too bad when it doesn't time out completely.

  4. #4
    The gerbils gave up and moved to Colorado to actually get some natural snow.

  5. #5
    ACK! I think I pissed them off:

    Database Error Database error
    The database has encountered a problem.

    Just got this twice.

  6. #6
    Greg's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Thomaston, CT
    Posts
    31,083
    Yeah, they just restarted the database. Should be all better now.
    I ski double black diamonds.

  7. #7
    Yeah i've definitly noticed it has been slower lately

  8. #8
    Greg's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Thomaston, CT
    Posts
    31,083
    Slow again today?
    I ski double black diamonds.

  9. #9
    Seems a bit slow today.

  10. #10
    Quote Originally Posted by Greg View Post
    Slow again today?
    Little, but not as bad as it was. Momentary processing delays.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -5. The time now is 2:54 PM.