Slow forums? - Page 2

AlpineZone

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Slow forums?

  1. #11
    Greg's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Thomaston, CT
    Posts
    31,083
    Should be better now.
    I ski double black diamonds.

  2. #12
    Quote Originally Posted by Greg View Post
    Should be better now.
    FYI. For about 10 minutes, the site was totally unavailable just now. As in, connection refused errors.

    Verified from 2 different sides of the net.

  3. #13
    Greg's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Thomaston, CT
    Posts
    31,083
    Quote Originally Posted by tcharron View Post
    FYI. For about 10 minutes, the site was totally unavailable just now. As in, connection refused errors.

    Verified from 2 different sides of the net.
    Thanks I know about it. I'm rasslin' with my host as we speak...
    I ski double black diamonds.

  4. #14
    thetrailboss's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    NEK by Birth; Alta/Snowbird by Choice
    Posts
    26,272
    Items for Sale
    It was very S L O W this afternoon...
    Live, Ski, or Die!


  5. #15
    Ive noticed this page doesnt load sometimes, and as I write this skiadk wont load at all.

  6. #16
    bvibert's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Torrington, CT
    Posts
    30,385
    I'm having more problems today as well...
    Brian

  7. #17
    Timed out on me a number of times today.

  8. #18
    Quote Originally Posted by andyzee View Post
    Timed out on me a number of times today.
    same thing here. Couldn't get on for a solid 20 minutes or so. Wow that kind of sounds pathetic.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -5. The time now is 7:13 PM.