better pic upload process

AlpineZone

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36
  1. #1

    better pic upload process

    i think this has come up before...

    can we do anything to improve the picture upload process?

    i use a PC most of the time. i can add pictures as an attachment directly to a message and they show up twice in the posting... but after time days/weeks/months they tend to disappear and we're left with an icon showing broken image. the other way is to upload them to my personal album (they get a AZ watermark, which is fine with me) and then i can link to them and they show up great but this is too much effort... i'm lazy by nature but seriously, there has to be a better way.. it makes posting pics a pain and sometimes not worth it.
    shit happens, wear a helmet.

    2016/17
    MT Snow - 12.30 1.7 1.29 2.4 2.11
    Attitash - 2.17
    Black MTN - 2.18
    Wildcat - 2.19
    Eldora - 4.7
    Snowmass - 4.10
    Aspen - 4.11

  2. #2
    While we're at it, can we increase the maximum number of pics you can post to more than 5? Like maybe 10 or so?
    2017/2018 Days

    A-Basin - 10/13

    Loveland Pass - 10/6

    2016/2017 Days - 34 (inc. 10 BC)
    2015/2016 Days - 57 (inc. 2 BC)
    2014/2015 Days - 58
    2013/2014 Days - 47 (inc. 6 BC)

    I'll tell you where. Someplace warm. A place where the beer flows like wine. Where beautiful women instinctively flock like the salmon of Capistrano. I'm talking about a little place called Aspen.

  3. #3
    I hadn't noticed that the attachment pictures eventually go away. I'll have to go back to using the long drawn out gallery process. Usually once I upload a skiing photo to AZ, I delete it from my camera/phone/cpu wherever it's originally located.

  4. #4
    I ad pics from my PC all the time with out the above mentioned issues. Not sure about them going away though.
    2012-2013 (39)
    2013-2014 (36)
    2014-2015 (51)
    2015-2016 (47)

    2016-2017 target - 50

    If you take what the mountain gives you, you will always have fun!

  5. #5
    Quote Originally Posted by dlague View Post
    I ad pics from my PC all the time with out the above mentioned issues. Not sure about them going away though.
    how do you add them?
    shit happens, wear a helmet.

    2016/17
    MT Snow - 12.30 1.7 1.29 2.4 2.11
    Attitash - 2.17
    Black MTN - 2.18
    Wildcat - 2.19
    Eldora - 4.7
    Snowmass - 4.10
    Aspen - 4.11

  6. #6
    Quote Originally Posted by dlague View Post
    I ad pics from my PC all the time with out the above mentioned issues. Not sure about them going away though.
    how do you add them? maybe i'm doing it wrong
    shit happens, wear a helmet.

    2016/17
    MT Snow - 12.30 1.7 1.29 2.4 2.11
    Attitash - 2.17
    Black MTN - 2.18
    Wildcat - 2.19
    Eldora - 4.7
    Snowmass - 4.10
    Aspen - 4.11

  7. #7
    bvibert's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Torrington, CT
    Posts
    30,385
    I've never noticed attachment pictures disappearing. I just checked mine and I still have attachments dating back to 2006, from when I was testing out the attachment function after switching to vBulletin.

    1party.gif
    Brian

  8. #8
    bvibert's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Torrington, CT
    Posts
    30,385
    Quote Originally Posted by bvibert View Post
    I've never noticed attachment pictures disappearing. I just checked mine and I still have attachments dating back to 2006, from when I was testing out the attachment function after switching to vBulletin.

    1party.gif
    That said, it would be nice to have a better process, that allowed you to put them directly into the gallery.

    Brian

  9. #9
    here is a not perfect example., post #2

    http://forums.alpinezone.com/showthr...-15?highlight=


    the "attachment" is there but the broken picture icon is there too (where it used to show the pic twice).
    shit happens, wear a helmet.

    2016/17
    MT Snow - 12.30 1.7 1.29 2.4 2.11
    Attitash - 2.17
    Black MTN - 2.18
    Wildcat - 2.19
    Eldora - 4.7
    Snowmass - 4.10
    Aspen - 4.11

  10. #10
    bvibert's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Torrington, CT
    Posts
    30,385
    Quote Originally Posted by gmcunni View Post
    here is a not perfect example., post #2

    http://forums.alpinezone.com/showthr...-15?highlight=


    the "attachment" is there but the broken picture icon is there too (where it used to show the pic twice).
    Weird.. How did you insert the picture into the post after you attached it?

    The reason I ask is because the tags are different than how it comes out when I do it

    Your post:
    Quote Originally Posted by gmcunni View Post
    [IMG]http://forums.alpinezone.com/attachment.php?attachmentid=15199&stc=1[/IMG]


    Mine:
    Quote Originally Posted by bvibert View Post
    [ATTACH=CONFIG]15831[/ATTACH]
    1party.gif

    It seems like my way also gets rid of the double picture too...

    Is your attachment still listed in your control panel?
    http://forums.alpinezone.com/profile...ditattachments
    Last edited by bvibert; Feb 23, 2015 at 1:32 PM.
    Brian

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -5. The time now is 1:30 PM.