Forums acting glitchy

AlpineZone

Results 1 to 7 of 7

Threaded View

  1. #1
    skiNEwhere's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cottonwood Heights, UT
    Posts
    4,123

    Forums acting glitchy

    I've noticed a few things here and there, but with my last post I had many problems

    I've noticed that a lot of the time if I try to edit my post, I'll get the error "The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 2 characters."

    I get this even if I add an entire paragraph. The way I've found to get around this is to click "Go Advanced" and make your changes there.

    While posting pictures to my post here, the website was wigging out on me.




    This isn't the only forum I visit that uses vBulletin, so I don't think it's my computer acting up.

    I'm not sure what to even make of this, but when I tried to upload a picture of my dog on the hike in that other post, it would randomly get flipped upside down while I was in the editor. I checked the file on my laptop and it was rightside up and didn't have any auto-rotate feature activated. But once I posted it, it was flipped right side back up.



    About the pictures being shown twice, are there any ways to disable that? I know there was a discussion a while back but not sure if anything came of that.
    Attached Images Attached Images
    2016/2017 Days - 34 (inc. 10 BC)
    2015/2016 Days - 57 (inc. 2 BC)
    2014/2015 Days - 58
    2013/2014 Days - 47 (inc. 6 BC)

    I'll tell you where. Someplace warm. A place where the beer flows like wine. Where beautiful women instinctively flock like the salmon of Capistrano. I'm talking about a little place called Aspen.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -5. The time now is 6:35 AM.