Poor home page performance

AlpineZone

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Greg's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Thomaston, CT
    Posts
    31,083

    Poor home page performance

    Is anyone else experiencing slow loading of the home page (and others outside of the forums)?



    http://www.alpinezone.com/

    This seems to be a recurring issue lately. It's quickly becoming time for a new host...
    I ski double black diamonds.

  2. #2
    There are other pages outside of the forum?

    I'll have to browse over and check.

    -Stephen

  3. #3
    bvibert's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Torrington, CT
    Posts
    30,386
    I hate to admit that I rarely, visit the home page either. When I just checked it seemed pretty darn slow, not quite to the point that if I was a new visitor I would have gotten frustrated and went somewhere else
    Brian

  4. #4
    Yeah, the home page is dogging. Tried some of the other links, same thing.

    -Stephen

  5. #5
    Greg's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Thomaston, CT
    Posts
    31,083
    I'm seeing better performance now. How about everyone else?
    I ski double black diamonds.

  6. #6
    hammer's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    flatlands of Mass.
    Posts
    5,477
    Looks a lot better now...what did you do?

  7. #7
    Greg's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Thomaston, CT
    Posts
    31,083
    Quote Originally Posted by hammer
    Looks a lot better now...what did you do?
    I wish there was something specific that fixed the problem that I could point to, but there isn't. Even my host was baffled.
    I ski double black diamonds.

  8. #8
    bvibert's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Torrington, CT
    Posts
    30,386
    Much better here too...
    Brian

  9. #9
    Rockin and rollin here.

    -Stephen

  10. #10
    hammer's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    flatlands of Mass.
    Posts
    5,477
    Seems a little slow again today.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Site Performance
    By Greg in forum Site Feedback and Help Forum
    Replies: 26
    Last Post: Jul 15, 2005, 1:51 PM
  2. Front Page add image with jpeg as source
    By Dugan in forum Miscellaneous Discussions
    Replies: 3
    Last Post: Mar 25, 2005, 1:50 PM
  3. Home page performance is...
    By JimG. in forum Site Feedback and Help Forum
    Replies: 5
    Last Post: Feb 18, 2005, 2:56 PM
  4. Start Page
    By Jaytrek57 in forum Site Feedback and Help Forum
    Replies: 1
    Last Post: Jan 29, 2004, 3:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -5. The time now is 7:22 AM.