Poor home page performance - Page 2

AlpineZone

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    Gotta confirm this one... seems to be loading in "chunks" rather than smooth....

  2. #12
    Greg's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Thomaston, CT
    Posts
    31,083
    I noticed this a bit yesterday too. Thanks for notifying me.
    I ski double black diamonds.

  3. #13
    Greg's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Thomaston, CT
    Posts
    31,083
    It seems better now. How about you guys?
    I ski double black diamonds.

  4. #14
    Looking good here

  5. #15
    hammer's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    flatlands of Mass.
    Posts
    5,477
    Much better here.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Site Performance
    By Greg in forum Site Feedback and Help Forum
    Replies: 26
    Last Post: Jul 15, 2005, 12:51 PM
  2. Front Page add image with jpeg as source
    By Dugan in forum Miscellaneous Discussions
    Replies: 3
    Last Post: Mar 25, 2005, 12:50 PM
  3. Home page performance is...
    By JimG. in forum Site Feedback and Help Forum
    Replies: 5
    Last Post: Feb 18, 2005, 1:56 PM
  4. Start Page
    By Jaytrek57 in forum Site Feedback and Help Forum
    Replies: 1
    Last Post: Jan 29, 2004, 2:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -5. The time now is 6:42 PM.