Logging into this forum

AlpineZone

Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Logging into this forum

    Here's my situation. Everytime I come to this forum I have to log in, even though I check the box for logging in automatically. I used to be able to log in and then save the page in my favorites and it would work all the time. Now, no matter what I do, I get the forum as though I haven't logged in.

    Should I delete my history or AlpineZone cookies before trying again? I don't have a clue why this started to happen all of a sudden.

    "Never take no cut-offs, and hurry along as fast as you can." Virginia Reed, Donner party survivor

  2. #2
    Terry's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Fryeburg Maine
    Posts
    2,060
    I have been having the same problem on my home computer for a while now, but the one at work automatically logs on each time so I assumed it was my home computer.

  3. #3
    no problems here. i could think of a few reasons this might happen, but if you used to be able to auto log in and now you can not and you haven't made any changes, that sounds very odd. cookies likely need to be enabled and the save password option on the browser should be enabled. perhaps a security setting is set too high with IE? sounds like none of those items would be an issue if it worked fine before. :?
    -Steve
    TheSnowWay.com "Skiing is not a sport, it is a way of life." - Otto Schniebs

  4. #4
    An update...I went into Windows...Cookies...and deleted the one for AlpineZone. It seems to have worked. I'll know the next time I re-boot, but at least when I close the browser and re-open it, I'm still logged in. That wasn't happening before.
    "Never take no cut-offs, and hurry along as fast as you can." Virginia Reed, Donner party survivor

  5. #5
    thetrailboss's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    NEK by Birth; Alta/Snowbird by Choice
    Posts
    26,343
    Items for Sale
    Moved this to Site Feedback and Help...
    Live, Ski, or Die!


  6. #6
    Greg's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Thomaston, CT
    Posts
    31,083
    Yes. This is usually a cookie issue. Delete the cookies for the alpinezone.com as well as forums.alpinezone.com domains.
    I ski double black diamonds.

  7. #7
    Thanks Greg, that was it. I deleted the cookies and after rebooting and opening up the page today, I am still logged in. That was weird...I went for 2 years without it doing that!
    "Never take no cut-offs, and hurry along as fast as you can." Virginia Reed, Donner party survivor

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Private Political Discussion Forum?
    By Greg in forum Site Feedback and Help Forum
    Replies: 41
    Last Post: Jul 15, 2005, 9:40 AM
  2. Flags on the 48 Forum
    By Greg in forum Northeast Hiking and Backpacking Forum
    Replies: 0
    Last Post: Apr 28, 2004, 1:19 PM
  3. Classifieds Forum?
    By Greg in forum Site Feedback and Help Forum
    Replies: 27
    Last Post: Feb 15, 2004, 6:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -5. The time now is 10:28 AM.