Google Ads

AlpineZone

Results 1 to 5 of 5

Thread: Google Ads

  1. #1

    Google Ads

    Anyone else having issues with the Google Ads at the top of the site? In IE, I get a "The webpage cannot be found" error and in Firefox, a blank area. Seems to sometimes interfere with back button usage, as well as posting.

  2. #2
    Quote Originally Posted by threecy View Post
    Anyone else having issues with the Google Ads at the top of the site? In IE, I get a "The webpage cannot be found" error and in Firefox, a blank area. Seems to sometimes interfere with back button usage, as well as posting.
    Noticed it...but just figured it was MY computer being stupid.

  3. #3
    bvibert's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Torrington, CT
    Posts
    30,386
    I guess I'm not really seeing any ads on the top, hadn't really noticed to tell you the truth. No problems with posting, or the back button though. Firefox 4 here.
    Brian

  4. #4
    I think the back button gets thrown off (by one page) when IE displays the "webpage cannot be found" page inside the ad frame.

  5. #5
    I'm on Chrome and not seeing it either. I moved some stuff around so something must have gone awry Thanks for the heads-up!


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -5. The time now is 5:45 PM.